"Rainy Turkey" Albümü Tüm Müzik Marketlerde

"Rainy Turkey" Albümü Tüm Müzik Marketlerde

RAİNY TURKEY

Âti Müzik’ten Kral Fm ve Kral Tv medya sponsorluğunda ve Kral Grubu başta olmak üzere yoğun reklamlar ile çıkartacağımız Hakan Polat yönetmenliğinde yepyeni bir enstrümantal albüm Rainy Turkey. Müzik kültürümüzü ülkemize gelen turistlere tanıtabilmek ve tüm müzik severler için büyük bir özenle hazırladığımız bu albüm, görsel kapağı ve içindeki tınılar ile müzik severlerin kulaklarını okşayıp, dinlerken çok farklı hazlar yaşatacağından eminiz. Bu albümümüzde piyasada ustalıkları kanıtlanmış çok önemli müzik adamlarıyla çalışmış bulunmaktayız.

Müzik yönetmeni ve Ney’de Hakan Polat, Bağlamada Ali Yılmaz (Motor Ali),  Pianoda Ceyhun Çelik ve Aşkın Aşkın, Kemanlarda Yaşar Okyay, Adnan Karaduman, Sendur Güzelel, Fahri Karaduman, Şaban Gölge, Viyolada Görkem Güder ve Hasan Şavlı, Viyolonselde Özer Arkun ve Timur Atasever, Perküsyonda Cengiz Ercümer, Akordeonda Tarık Ağansoy, Solo Kemanda Fahri Karaduman ve Aşkın Aşkın, Klarnette Aykut Sütoğlu imzaları bulunmaktadır. Rainy Turkey albümümüz Stüdyo Aşkın ve Hatem stüdyolarında kayıt edilmiştir. Albümün tonmaisterliğini İhsan Aşkın ve Ahmet Aygör masteringini Muammer Tokmak üstlendi.

Rainy Turkey albümünde özenle seçilen 12 adet eser bulunmaktadır. Tüm eserlerin bestesi Hakan Polat’a aittir. Müzik severlere iyi dinlemeler dileriz.

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3