Özlem Özel "Kısaca Arabesk" 18 Ocak’ta Tüm Müzik Marketlerde…

Özlem Özel "Kısaca Arabesk" 18 Ocak’ta Tüm Müzik Marketlerde…

Sesi ve nostaljik şarkılara kattığı yorum ile Esenli Şarkılar albümüyle büyük çıkış yakalayan sanatçımız Özlem Özel bu kez ”Kısaca Arabesk” isimli albümüyle yine gönüllerde taht kurmayı hedefliyor.

Sanatcımız kücük yaşlarda mikrofon ve sahne ile tanıştı.İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk musıkisi sınavlarını kazanınca İstanbula ‘a yerleşti. Sahne calışmalarına Profosyonel anlamda devam etmeye başladı. Çok yoğun gecen sahne ve konservatuar hayatında Usta Yönetmen ve Besteci Mustafa Beyazkuş ile tanıştı. Sanatcımız arabesk müziğe duyduğu hayranlığı Mustafa Beyazkuş’a anlatınca bu muhteşem projeler hayata gecti.

Albüm 70 li yıllara damgasını vurmuş en özel arabesk şarkılardan oluşuyor.Değerli yönetmen ve aranjör Mustafa Beyazkuş, yapım şirketi Âti Müzik, cok değerli besteci Orhan Akdeniz, değerli fotoğraf sanatcısı Onur Şekercioğlu ve müzik camiasının en iyi saz üstadları özveri ile calışarak, bu albümün harikulade bir projeye dönüşmesinin mimarı oldular. Kısaca arabesk isimli albüm hayatın sunduğu tüm duyguları, en kaliteli soundlarla uzunca yıllar gönüllerde kalmayı amaclamaktadır.
Usta oyuncu Levent Kırca’nın Olacak O Kadar Programında Kücük Hüsam tiplemesiyle dillere dolanan sözü ve bestesi Orhan Akdeniz’e ait olan Ben Hayır Demem şarkısını ilk defa bir albüme okuyan sanatcıdır.

Kısaca arabesk adlı albümümüz müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Kısaca Arabesk isimli Özlem Özel albümünde yer alan şarkılar:
Ben Hayır Demem
Söz Müzik : Orhan Akdeniz

Ömrüm Seninle Gecsin
Söz Müzik : Orhan Akdeniz

Olan Kalbime Oldu
Söz Müzik : Orhan Akdeniz

Kahretmişim Hayatıma
Söz Müzik:   Orhan Akdeniz

Dinleyicilerininde kolaylıkla yorumlayabileceği şekilde hazırlanmış bu 4 şarkının playback kayıtları bulunmaktadır.

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3