Ömer Danış "Kırgın" Tüm Müzik Marketlerde

Ömer Danış "Kırgın" Tüm Müzik Marketlerde

Sanatçımız Ömer Danış uzun süren suskunluğunu Kırgın isimli yeni albümü ile bozuyor.

Sanatcımızın Kırgın isimli eserinde Zamansız Vapurlar isimli şiirini yorumlayan Fatih Kısaparmak albüme büyük bir renk katmıştır.

Sanatcımızın Elimizden Kacırdık isimli eserinede muhteşem sesiyle Sevgi Soylu düet yapmıştır. Bestesi Fatih Kısaparmak’a ait olan Yıldız gibi eserine sözlerini yazan Şebnem Kısaparmak muhteşem ses tonu ile de şiir oku bu albümümüze büyük katkıları olmuştur.

Âti Müzik ailesi olarak bu albümü tüm müzik severlere tavsiye eder müzikli günler dileriz.

2006 yılında Gidiyorum isimli albümü ile Âti Müzik ailesine katılan ve güzel bir satış grafiği yakalayan sanatcımız Ömer Danış diyor ki;

Tüm müzik dostlarıma yeniden merhaba.

Çalkantılı gecen bu uzun aradan sonra KIRGIN bircok anlamda gercek duygularım oldu. Yaşadıklarımı bir ben bilirim birde beni sınayan yüce Allah’ ım.

Albüm yine dev üstadlarla dolu. Şiirin ülkemizdeki en büyük ustaları sevgili dostlarım Şebnem Kısaparmak ve Fatih Kısaparmak bana büyük onur ve destek verdiler. İkisine de yürekten teşekkürler.

Uzun yıllardır hazırlanan bu yapımda zorlu günlere dayanan en yakınlarım Mehmet Güngör, Serkan Kocataşlar, aranjörüm Erdinc Onar ve bütün teknik ekibime, yüreğini ortaya koyan müzisyen üstadlarıma tek tek kucak dolusu teşekkürler. İyi ki varsınız.

Sürekli yanımda olan aile fertlerime cok teşekkürler.

Her şeyin öncesi ve sonrası asıl siz müzik severlerime o inanılmaz sabrınızdan dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.

ÖMER DANIŞ

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3