Hayri Şahin "Acı Izdırap" Tüm Müzik Marketlerde

Hayri Şahin "Acı Izdırap" Tüm Müzik Marketlerde

Hayri Şahin’in Acı Izdırap isimli albümü 13 Ekim 2008 Pazartesi günü tüm müzik marketlerde…

Âti Müzik nostaljik müziğe katkılarını sürdürüyor. Bu güne kadar yıllar önce kaset veya plak olarak üretilmiş olan albümleri CD ortamına aktararak, unutulmaz şarkıları genç kuşağa ulaştıran Âti Müzik’den 2 muhteşem albümle daha…

Hayri Şahin “Acı Izdırap, Gitti Gidiyor”

80 li yıllara yaptığı albümler, beyefendiliği, yumuşacık sesi ve insanın içini okşayan yorumuyla damga vuran Hayri Şahin o yıllarda hit olmuş bir çok parçayı ilk olarak okudu. Onun okuduğu parçalar o kadar çok sevildi ve beğenildi ki hem o yıllarda hem de günümüzde bir çok sanatçı tarafından yorumlandı. “Hayat Harcadın Beni, Kul Feryadı, Yanar Ağlarsın, Dayanılmaz Bir Çile, Kara Vicdanlı, Küsmeyin Geceler” ve özelliklede “Düşme” Hayri Şahin’in müzik dünyamıza armağan ettiği hitlerden sadece bir kaçı. İşte Türk Müzik tarihinin en önemli yorumcularından biri olan Hayri Şahin’in yıllar önce yapmış olduğu ve plak ortamında piyasaya sürülen “Acı Izdırap ve Gitti Gidiyor” albümleri Âti Müzik tarafından  tozlu raflardan çıkarılıp, CD ortamında müzik marketlerin yaldızlı raflarında yerini aldı. “Acı Izdırap” albümünde “Arif Sağ, Orhan Gencebay, Vedat Yıldırımbora, Behlül Pektaş, Baki Duyarlar, Rıfat Şanlıer, Rüstü Demirci” gibi ülkemizin en önemli müzik adamlarının parçaları yer almakta. “Acı Izdırap, Felek Saadetimi Elimden Aldı, Aşkımız Bitti Sanma, Gözlerim Yollarda Kaldı” parçaları geçmişte olduğu gibi şu günlere de imzasını koyacak eserler. “Gitti Gidiyor” albümünde ise “Orhan Akdeniz, Özer Şenay” parçaları yer almakta. “Ziyan Olan Ömrümdür, Gitti Gidiyor, Aşkımızın Sonu, Bırak Kader Utansın” albümde yeniden gündeme gelecek eserler.

Şu günlerde eski filmlerinden görüntülerle, nostaljik bir klipe imza atmaya hazırlanan Hayri Şahin, bu güzel iki albüm için bakın neler söyledi.

“Müzikal kariyerimin en güzel albümleri arasında yer alan “Acı Izdırap ve Gitti Gidiyor, albümlerini yapımcım İbrahim Zeytinkaya ile birlikte, genç kuşaklara aktarmak amacıyla yeniden piyasaya sürdük. Her biri döneminde hit olan bu parçaları 30 yaş üzerindeki herkes çok iyi bilir. Fakat günümüz gençliği ne yazık ki bu parçaları bilmediği gibi, güzel parçanında ne olduğunun farkında değiller. Anlamsız sözler, birbirinin kopyası melodilerle gençliğin kulağını kirleten günümüz eserleri ne yazıkki insanları müziğe olan ilgisini azaltıyor. Bizde eski albümlerimizdeki bu güzel parçalarla kaliteli müziğin nasıl olduğunu, nasıl olması gerektiğini gençliğe anlatmayı hedefliyoruz”

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3