Enver Yılmaz "Zararına / Sensiz Ölürüm Yar"

Enver Yılmaz "Zararına / Sensiz Ölürüm Yar"

Sanatçımız Enver Yılmaz 1973 yılında Gaziantep’te doğmuştur.

1986 yılında Gurbet Kuşu adlı ilk albümü ile müzik severlerle buluştu. Ardından 1998 yılında Can Çiçeğim adlı ikinci albümünü sevenlerinin karşısına çıkardı ve 2005 yılında Zoruna Mı Gitti Gardaş albümünü yaparak bu albümle büyük bir çıkış yakalayarak hayran kitlesini katladı. 2008 yılında Mapushane – Hele Gel albümü ile ününe ün kattı. Daha sonra 2010 yılında Vurdular Beni Gardaş albümünü hayranlarının beğenisine sunan sanatçımız, 2012 yılında Keseyim Kendimi – Cano albümünü piyasaya çıkardı. 2014 yılında Vay Başıma – Firari Mahkum albümünü piyasaya çıkardı ve şimdi son olarakta Zararına – Sensiz Ölürüm Yar isimli albümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sanatçımız Enver Yılmaz Kader Mahkumları için Flash Tv’de bir program yapmıştır ve bu programla milyonlarca kişiye ulaşmıştır.

Zararına – Sensiz Ölürüm Yar albümünün yapımcılığını Âti Müzik üstlendi.  Albüm yönetmenliğini sanatçımız Enver Yılmaz kendisi üstlenmiştir. Aranjörlüğünü Fatih Aybers, Miks Masteringi İbrahim Kara, Süpervizörlüğünü Adem Akkuşlu ve Sevim Bozkır, Kemanlarını Grup Gündem, Perküsyonu Yaşar Akpençe, Kuru Bağlamasını Hürriyet Yılmaz, Elektro Bağlamasını Oktay Altın ve Osman Vural, Vokalleri Adem Akkuşlu, Ahmet Akdaş, Hüseyin Dağdelen, Klarneti Kirpi Bülent, Nefesli Çalgıları, Türker Dinletir,Özgür Seyit Sever, Bas Gitar ve Akustik Gitarları Bahtiyar Arıca ve fotoğrafları Özcan Duran üstlenmiştir.

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3