Arif Susam "Ölümsüz Sevdim" Tüm Müzik Marketlerde…

Arif Susam "Ölümsüz Sevdim" Tüm Müzik Marketlerde…

Uzun süren suskunluğunu bomba gibi bir albüm ile bozan tavernaların kralı sanatçımız Arif Susam Ölümsüz Sevdim isimli son albümü ile 2011 yılına damga vurmaya hazır.

Her yaştan sevgililerin, sevenlerin, ayrılık acısı cekenlerin dinlemekten usanmayacağı bir albüm hazırladık. Sevenlerinin beğenisine sunulacak bu albümde birbiriden güzel 12 muhteşem eser bulunmaktadır.

Albüme adını verdiğimiz Ölümsüz Sevdim eseri Mevlüt Yalcın’a aittir. Yıldız Tilbe’nin kendisi tarafından da yorumladığı muhteşem eseri Emi, Ülkü Aker’in sözlerini yazdığı Seni Bilen Biliyor isimli eserin bestekarı Enrico Macias’tır ve yine sözlerini Ülkü Aker’in yazdığı Boş Vere Vere isimli eserinin bestekarı ise Selami Şahin’dir. Büyük şair Ahmet Selcuk İlkan’ın Bir Evetle Bitti eserinin yanı sıra Yıldırım Caner’in Sürpriz eseri, Burak Buluc’un Affetmem, Memo Aslan’ın Benim Adımı Koymuş eseri ve sanatcımızın hayranları tarafından yoğun istek alan ve klasikleşmiş olan Bir Kadın Vardı, Resmini Ateşe Attım, Kader Utansın isimli eserlerin yeni versiyonlarıyla yorumlayan sanatcımız Arif Susam bu albümde usta yönetmen ve aranjör olan Osman İşmen ile calışmıştır.

Ada stüdyolarında hazırladığımız bu albümün mix mastering ve tonmaisterliğini İhsan Apca ve Ögür Özkan Mete ikilisi üstlenmiştir.

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3