Ahmet Şafak’tan 14 Yeni Eser!

Ahmet Şafak’tan 14 Yeni Eser!

Yine kendi eserlerinden oluşan 14 yeni şarkı ile başta Türk halkı olmak üzere müzikseverlerin nabzını tutuyor. ” Ben aşkın ve vatanın şarkıcısıyım..Müzikal calışmalarım  Türk milletinin kültür deryasına katkı sağlamak icindir!.Benim diğer sanatcılardan farkım nasil bir ülkede yaşadığımı ve nasıl bir milletin sanatcısı olduğumu idrak etmektir..” Diyen Ahmet Şafak eskiyle yeninin sentezini AŞK VE VATAN- 9 albümüyle gercekleştiriyor.

Aranjesini Volkan Sönmez’in yaptığı albümde dolu dolu 14 eser yer alıyor.Her albümde kendisine özgü geleneksel duruşunu özgün bestelerle yenileyen ve genc yaşlı herkesin sevgisini kazanan Ahmet Şafak bu kez bir şarkıda sevilen sanatcı Seda Sayan ile düet yapıyor.Albümün ikinci şarkısı olan ” Sensiz Yüreğim ” de Seda Sayan ile stüdyoya giren Ahmet Şafak muhteşem bir şarkıya imza atıyor.
Türkiye’nin en fazla konser yapan sanatcılarından Ahmet Şafak  bu albümünde cağdaş Türk müziğinin özgün-rock ceşitlemesini başarıyla sürdürerek kendi tarzının zirvesini yakalıyor.

Yeni Albümler

Bizim Şarkımız
Gelin Damat Geliyor
Ayrılıktan Söz Etme
Terketmedi Sevdan Beni
Ortakina / Son Çiçekçi Kız
Mevlana 3